Com és l’interior del Turó de Peralada?

El Turó de Peralada disposa de quatre habitacions amb amplis armaris d’obra i fusta, tancaments de doble vidre de la màxima qualitat, televisió de pantalla plana i Wi-Fi.

Les habitacions, lluminoses i acollidores, s’anomenen segons les vistes que s’hi poden observar:

Habitacio La Vinya

La Vinya
Habitació doble amb lavabo interior completament equipat amb plat de dutxa. L’habitació “La Vinya” té accés directe a l’exterior, de gespa, i vistes a un extens camp de cereals i a la finca.

Habitació l'Olivera

L'olivera
Habitació doble amb lavabo interior amb plat de dutxa. L’habitació “L'olivera” està rodejada d’heures i té una visió gairebé panoràmica a un camp d’oliveres i la vinya de la finca.

Habitació Lavanda

Lavanda
Habitació doble amb un lavabo exterior amb banyera. L’habitació “Lavanda” té accés directe a l’exterior, de gespa, i vistes a la majestuosa plantació de romaní que envolta la piscina.

Habitació Lavanda
habitació Nenúfar

Nenúfar
Habitació doble amb dos llits individuals amb lavabo exterior amb banyera. L’habitació “Nenúfar” té vistes a l’estany, on és freqüent observar les carpes de colors, els ànecs coll-verds, les gallines i les nostres suredes centenàries.

Els lavabos disposen d’amplis armaris, assecador de cabell i miralls d’augment.
El Turó de Peralada també gaudeix d’una sala d’estar amb sofà llit, televisió, taules i cadires i amb una mini cuina equipada amb dos fogons de vitroceràmica, extractor de fums, microones, aigüera, escorreplats i una petita nevera. La cuina disposa de tots els utensilis i parament de la llar necessaris per a cuinar plats bàsics.

Habitacio
Habitacio
Habitacio
Habitacio