Com és l’exterior del Turó de Peralada?

El “Turó de Peralada” s’ubica en un entorn privilegiat, en un petit monticle rodejat d’oliveres centenàries, majestuoses alzines, una pineda i una hectàrea de vinya i ocupa una extensió total de 34.000 metres quadrats.

Som treballadors de la terra i, gràcies a la riquesa que ens ofereix l’entorn, podem elaborar el nostre propi oli i vi de la denominació d’origen Empordà. Veieu apartat els productes.

El “Turó de Peralada” disposa de diversos espais per tal de fer feliços a tots els hostes:

barbacoa

Barbacoa
Una barbacoa d’obra extremadament àmplia i senzilla de fer servir, ideal per un bon pícnic a l’aire lliure.

estany

Estany
Ple de carpes de colors de diverses mides, és un abeurador perfecte per a ànecs collverds, corbs marins, martinets... i també pels nostres galls i gallines!

Jocs infantils

Jocs infantils
Gronxadors, tobogan, un balancí... Els més petits de la casa gaudiran, d’allò més, de les nostres instal·lacions en plena natura.

Piscina

Piscina
Desbordant, amb dues cascades i rodejada d’un espectacular romaní, està perfectament integrada a l’entorn.

Vallat

Pista completament vallada
Tot i que la finca està completament vallada, el Turó de Peralada també disposa d’una pista d’uns quatre-cents metres quadrats, ideal per fer gimcanes o curses de sacs amb la mainada o poder practicar obediència canina.

Taules

Taules de granit
La finca disposa d’un total de tres taules i bancs de granit en diversos llocs de la finca: sota un roure, a prop de la font i davant de l’estany. Són ideals per a relaxar-se, llegir, jugar a jocs de taula o, simplement, deixar-se encisar per la bellesa de l’entorn.

Exterior1

Terrassa
Un dels punts més valorats pels hostes és la possibilitat de fer un àpat a l’aire lliure, gaudint de les immillorables vistes i el cant dels ocells.

La vinya

La vinya
El turó de Peralada disposa d'una vinya de 10.000 metres quadrats d'on s'extreu part del raïm que utilitzem per produir el vi "El Missatger" del Celler Pujol Cargol (D.O Empordà).